یک کسبوکار برای اینکه بتواند پیشرفت کند، نیازمند این است که بر روی نام تجاری خود سرمایهگذاری کند. در دنیای دیجیتال امروز، یکی از راههای برند شدن، داشتن وب سایت و فعالیت در فضای اینترنت است. برای ساختن یک وبسایت ایدهآل، اموری باید صورت گیرد؛ اولین کاری که باید در این زمینه انجام دهید، انتخاب یک نام اینترنتی خوب و جذاب است. همچنین اطمینان حاصل کنید که نشان اینترنتی که انتخاب کردهاید برای کسبوکار شما منطقی هست یا خیر، باید املای آن صحیح و خوانا باشد و از کلمات ناشناخته استفاده نشود. حالا زمانی که دامنه خود را خریداری کردید، زمان انجام کارهای بزرگتر فرا میرسد. ما در این مقاله به 10 مورد بسیار مهم اشاره میکنیم. نکاتی که اگر آنها را در طراحی وب سایت تان رعایت کرده باشید، میتوانید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما مورد پسند مخاطبانتان قرار میگیرد و چند قدم به سمت موفقیت نزدیک شدهاید.
توصیه میشود که محتوایمان را از پستوی سایت در بیاوریم و همانند یک منوی خوب سرآشپز حرفه ای، در دسترس مخاطب و در صفحه اصلی سایت بگذاریم. رعایت همین نکته کوچک کمک میکند که بازدیدکننده دائمی شما به راحتی با یک نگاه می تواند بفهمد کدام بخشها اخیرا به روز شده و سریع می رود سر اصل مطلب. در نظر داشته باشید که محتوای سایت خوب باید بخوبی بهینهسازی شده و به روز باشد. ناگفته پیداست که محتوا صرفا به معنای نوشتار نیست بلکه علاوه بر متن شامل صوت، ویدئو، عکس، پوستر، اینفوگرافیک و سایر فایلها نیز میباشد
وقتی کسی وارد سایت شما می شود اولین موضوعی که نظر انها را به خود جلب میکند شکل ظاهری سایت شماست. کم هستد کسانی که فقط محتوا برایشان مهم باشد و بعد از محتوا سراغ شکل ظاهری بروند خیلی کم. سایت باید دارای هارمونی در رنگها و عنوان خوانا و دسترسی راحت به تمام محتواها و یک سری گرافیک باشد. استفاده از فونتهای مناسب و عدم استفاده از تعداد زیادی از فونتهای نا مربوط در ظاهر سایت تاثیر بسزایی دارد. رنگهایی با کنتراست پایین به عنوان پس زمینه برای سایت توصیه میشود. وجود تصاویر کم حجم و جذاب میتواند زمان حضور مخاطب را در سایت بالا ببرد و از این حیث از اهمیت بسزایی برخوردار است. هم چنین لوگوی شما معرف سایت شماست. سایت بدون لوگو معنا ندارد زیرا لوگوی سایت به عنوان نشانی از سایت شما در همه جا خواهد بود و همیشه زمانی که یک بازدید کننده لوگوی شما را در سایتی دیگر میبیند سایت شما را به یاد می آورد. لوگوی طراحی شده برای شما باید دارای یک بار معنای خاص مرتبط با موضوع سایت شما باشد. بطور کلی وجود گرافیک مناسب در سایت از دیگر ویژگی های یک سایت خوب به شمار می آید. در گرافیک سایت نبایستی از رنگ های زننده یا شلوغ استفاده کرد.رنک بکگراند بایستی با رنگ متن کامال در تضاد باشد.بهتر است در گرافیک سایت تنها از 3 رنگ اصلی استفاده کنیم.
همچنین باید بدانید که وب سایت هایی که به خوبی طراحی نشده باشند مشکلاتی از قبیل:
عدم داشتن معیارهایی برای گوگل فرندلی بود سایت
نرخ خروج بالای کاربران
مدت زمان خیلی کوتاه کاربران در سایت
عدم بازدید کاربران از صفحههای مختلف سایت
و…
یکی از مهمترین فاکتورهای گوگل سرعت یک وب سایت است. دلیل اهمیت دادن گوگل به این مورد از آن جهت است که کاربران به سرعت از سایتهایی که دارای سرعت پایینی هستند، خارج میشوند. گوگل تمام تلاشش را میکند بهترین پیشنهادهای ممکن را به کاربران خود ارائه کند. به طور کلی وب سایتهایی که زیر سه ثانیه لود میشوند، عالیترین امتیاز را خواهند گرفت. ابزارهای زیادی برای تست سرعت وب سایت طراحی شده است است. یکی از معروفترین ابزارهای تست سرعت سایت جی تی متریکس است. شما میتوانید شما میتوانید در سایت جی تی متریکس دامنه وب سایت خود را وارد کنید و سرعت وب سایت خود را از نگاه گوگل و یاهو بسنجید. جی تی متریکس سرعت وب سایت را بر اساس درصد نشان میدهد. علاوه بر آن مواردی را که باعث کاهش سرعت وب سایت شما میشود را نشان میدهد و شما به راحتی با رفع آن مشکلها میتوانید سایتی با سرعت بسیار بالا داشته باشید.
نتیجه گیری:
در اینجا چند ویژگی وبسایت خوب را باهم مرور کردیم. رعایت این موارد میتواند سایتی بهینه شده با تجربهی کاربری بهتر و محتوای با کیفیتتری را موجب شود. اگر دوست دارید هرچه زودتر کسبوکار خود را راهاندازی کنید، استفاده از قالبهای فروشگاههای اینترنتی دیجی فای میانبری است که شما را سریعتر به اهدافتان نزدیک خواهد کرد.